Sari la conținut

Răsfoiește online noul booklet CAPITOL #03

Răsfoiește online noul booklet CAPITOL #03

Produs de Save or Cancel, Capitol booklet #03 prezintă informații despre ansamblul monumentelor, un rezumat al studiilor istorice și o recapitulare a activităților și evenimentelor care, în ultimii 10 ani, urmăresc să reactiveze memoria colectivă și să reintegreze CAPITOL în circuitul public.

CAPITOL broșura #02 a fost lansată și distribuită pentru prima oară în cadrul conferinței CAPITOL Talks 2/4, în octombrie 2017, găzduită împreună cu Calup la noul centru Hub A. CAPITOL #01 a debutat în cadrul Expoziției CAPITOL, în noiembrie 2016, găzduită de ArCub Hanul Gabroveni și este una dintre publicațiile participante la Anuala de Arhitectură București 2017, secțiunea Cercetare și viziuni prin arhitectură – arhitectură.

Proiectul cultural este co-finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național.

*Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Despre Save or Cancel
Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.

parteneri Cinema Teatrul de vară Capitol 2017-2018