Skip to content

NEW Open call for CAPITOL – Photography

  • by

Votează: Apel deschis pentru CAPITOL – Fotografie

Te invităm să votezi între 18 și 23 Decembrie, pe feeder.ro

Criterii de evaluare: Publicul este rugat să ia în considerare racordarea la tema istorică, compoziția și creativitatea.

Rezultatele concursului vor fi publicate online, în data de 24 Decembrie 2017.

 

SAVE © Adrian Drăghia / Open Call Capitol photography

1. Titlu: Save

Descriere: Conceptul fotografiei a fost de a personifica Teatrul Capitol folosind desenul Pisicii Pătrate drept chipul clădirii care dorește să fie salvată, optând pentru un deznodământ fericit .

În același timp, bula de dialog este și o aluzie la cinematografele din perioada interbelică de pe Bulevardul Regina Elisabeta care aveau reclame luminate cu neoane si creează un dialog între vechi și nou, iar fața animată a personajului ne trimite cu gândul spre expresivitatea actorilor de teatru și stilistica exagerată a anilor 20.

Autor: Adrian Drăghia 

Adrian Drăghia are 27 de ani și a absolvit Universitatea de Arte Plastice secția Pedagogia Artelor Plastice. În prezent, lucrează ca graphic designer și editor video și audio în cadrul unei companii care se ocupă cu broadcasting de conținut tv.

instagram.com/hedgehogics/

 

lost world

2. Titlu: lost world

 

jungle queen

3. Titlu: jungle queen

 

submerged under green

4. Titlu: submerged under green

Descriere: Când am vizitat România la sfârșitul verii anului 2017, am avut ocazia să fac câteva poze minunatului Teatrul de vară Capitol din București. Îmi place să explorez clădiri și structuri abandonate. Acesta a fost ceva special. Era ca și cum ai găsi o lume ascunsă în junglă… jungla orașului.

Autor: Grit Ruemmler

Grit Ruemmler fotografiază din 2000, călătorind pentru a descoperi locuri noi. În 2002 începe să colaboreze cu diferite reviste de muzică online iar în ultimii 2 ani se dedică fotografiei portret, de arhitectură sau peisaj.

gr-photography.de

 

[kleo_divider type=”full|long|double|short” double=”yes|no” position=”center|left|right” text=”VOTE HERE” class=”” id=””]

VOTE: Open call for CAPITOL – Photography

 

Acest apel deschis este organizat de Save or Cancel, prin feeder.ro, și face parte din programului cultural multianual “hub cultural Cinema / Teatrul de vară CAPITOL”, co-finanțat de AFCN.

Text: Cristina Popa (random) și Andrei Racovițan (ubic)

 

Organizator: Save or Cancel
Parteneri: AFCN, ArCub, CNDBTeatrul MicCinema Marconi, RADEFCarol 53, Monumente Uitate / Asociația ARCHÉ
Parteneri media: ZeppelinIQadsSmark, Iqool, Assamblage, Citatepedia, wordstylist.ro, feeder.ro, anyplace.ro, Art7Arte și meserii

 

Despre Save or Cancel
Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.