Sari la conținut

Uimitorul CAPITOL se poate redeschide cu ajutorul tău

cover-implica-te Capitol

Uimitorul CAPITOL se poate redeschide cu ajutorul tău

Teatrul Capitol se poate redeschide!

Când? Depinde şi de tine. Hai şi tu să dai o mână de ajutor la reactivarea unuia dintre cele mai grozave locuri din Bucureşti.

Poate că ai trecut pe acolo chiar azi şi nu l-ai observat. Şi asta nu din vina ta, ci pentru că el aproape că nu mai există, deşi e chiar acolo, în inima oraşului. E într-o stare avansată de degradare şi aproape că a fost uitat şi şters de pe harta culturală a unui oraş atât de încercat de vremuri precum Bucureştiul.

Noi, echipa Save or Cancel exact asta încercăm să nu lăsăm să se întâmple. Alătură-te şi tu în aceste eforturi de salvare. Nu da Cancel!

E foarte simplu:

Dacă reprezinţi o firmă, te poţi implica donând o sumă de bani.

În ultimii doi ani, noi am reuşit să strângem 69.000 de euro prin co-finanţare în campania noastră. Suntem bucuroşi să investim şi contribuţia ta în promovarea brandului vostru, de fiecare dată când organizăm expoziţii, conferinţe, instalaţii sau apeluri de proiecte. Şi facem asta tot timpul. În plus, avem şi o mulţime de articole şi materiale promoţionale foarte interesante, pe care ar putea apărea chiar brandul vostru. Take a look right here.

Mai avem şi alte beneficii şi oportunităţi de recunoaştere: implicarea activă a firmei în cadrul evenimentelor pe care le organizăm periodic, promovarea firmei prin intermediul mijloacelor de comunicare CAPITOL (inclusiv materiale tipărite, materiale electronice şi social media). De asemenea, tu, împreună cu angajaţii tăi, poţi face voluntariat alături de echipa noastră în diverse proiecte, iar numele brandului va fi inclus pe lista donatorilor, care apare permanent pe site-ul nostru.

 

Dacă vrei să fii partener în campania noastră, să ne ajuţi cu produse şi servicii de orice fel, ei bine, eşti mai mult decât binevenit. Nu ai resurse? Nu-i nimic, ne poţi fi de ajutor cu o scrisoare de susţinere semnată de tine sau de organizaţia pe care o reprezinţi.

 

Te poţi implica şi prin acţiuni de voluntariat. Vrem să te cunoaştem! Noi credem că oricine poate contribui cu experienţa sa profesională, scriind articole, realizând studii istorice, urbanistice sau sociale. Sau pur şi simplu promovând campania noastră de a salva un loc emblematic numit Capitol. Cum? Nimic mai simplu: personalizează-ţi profilul sau pagina de web cu imaginea campaniei noastre şi ajută-ne să construim viitorul acestui ansamblu de monumente, răspunzând la întrebările din sondaj.

 

CAPITOL are nevoie de fiecare dintre noi. Nu sta deoparte.

Trimite un mesaj la info@saveorcancel.tv şi spune-ne ce poţi să faci.

 

Împreună chiar putem salva ansamblul de monumente Capitol. Te aşteptăm în echipă!

 

Află mai multe despre ansamblul de monumente Cinema / Teatrul de varăCAPITOL și campania de sensibilizare, aici.
Această campanie este organizată de Save or Cancel, prin feeder.ro, și face parte din programul cultural multianual “hub cultural Cinema / Teatrul de vară CAPITOL”, co-finanțat de AFCN. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.
Organizator: Save or Cancel
Parteneri: AFCN, ArCub, PMB, CNDB, Teatrul Mic, Cinema Marconi, RADEF, Carol 53, Monumente Uitate / Asociația ARCHÉ, Calup, Mellow Drinks, Plaja de Carte, Someș Delivery
Parteneri media: Zeppelin, IQads, Smark, Iqool, Assamblage, Citatepedia, wordstylist.ro, feeder.ro, anyplace.ro, Art7, Arte și Meserii, Dizainăr
Design: Acme Industries
Text: Hildegard Ignătescu, Cristina Popa (random) și Andrei Racovițan (ubic)
Despre Save or Cancel
Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.