Sari la conținut

Paint-a-monument / Atelier pentru copii / Serebe (desen) + Octav (serigrafie) @ MNAC

Paint-a-monument / Atelier pentru copii / Serebe (desen) + Octav (serigrafie) / 8-15 ani 

12-13 Octombrie 2017, MNAC

Explorăm arta ca mijloc de regenerare urbană. Invităm copii între 8-15 ani să ia parte, gratuit, la un atelier de desen și serigrafie, menit să stârnească interesul pentru patrimoniu și participarea la viața orașului.

Oricine este bine-venit/ă indiferent de abilitatea artistică, deoarece echipa formată din Octav Avramescu și Serebe vă învăța tot ce trebuie să știți și vă ajuta să creați propriile lucrări de street art.

Octav Avramescu – Atelierul de serigrafie de pe lângă Asociația Jumătatea Plină. SAVE CAPITOL
KOLOR, prima carte de colorat pentru copii realizată de Serebe.

Materialele, care includ markers, autocolante, hârtie, vopsele textile, mănuși etc. sunt puse la dispoziția voastră gratuit și puteți serigrafia lucrarea pe o sacoșă din bumbac sau pe un tricou, pentru a o lua acasă!

Vom învăța cum să colorăm Bucureștiul, interpretând orașul ca o pânză colectivă și vom folosi arta ca o modalitate de a semnala monumentele noastre preferate.

Contactează info@saveorcancel.tv pentru înscrieri și mai multe detalii. Acest atelier pilot poate găzdui doar 10 copii, având ca scop încurajarea exprimării individuale și facilitarea dialogului.

Află mai multe despre ansamblul de monumente Cinema / Teatrul de vară CAPITOL și campania de sensibilizare, aici.

Acest proiect cultural este co-finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ de către Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti ARCUB.

Această campanie este organizată de Save or Cancel, prin feeder.ro, și face parte din programul cultural multianual “hub cultural Cinema / Teatrul de vară CAPITOL”, co-finanțat de AFCN. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Organizator: Save or Cancel

Parteneri: PMB, ArCubAFCNCNDBTeatrul MicCinema Marconi, RADEFCarol 53, Monumente Uitate / Asociația ARCHÉ Parteneri media: ZeppelinIQadsSmark, Iqool, Assamblage, Citatepedia, wordstylist.ro, feeder.ro, anyplace.roArt7Arte și meserii, Plaja de Carte, Someș Delivery, Dizainăr Design: Acme Industries Foto: VJ VLC, Alex Iacob Text: Cristina Popa (random) și Andrei Racovițan (ubic)

Despre Save or Cancel
Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană. Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.
cinema/ teatru de vara CAPITOL
parteneri capitol 2017-2018

Other articles in the awareness campaign: BTLT: #FLUID / The Stage is Yours performance // OPEN CALL Winner: Augmented Space Agency / CAPITOL Continuum @ Teatrul de vară CAPITOL BTLT: Pisica Pătrată semnal urban @ Teatrul de vară CAPITOL VOTE: open calls for CAPITOL NEW Open calls for CAPITOL Cinema CAPITOL at the beach @ Plaja de Carte, Vama Veche BTLT: Cum a fost la Someș Delivery 2017, Cluj? CAPITOL Grădina Cinema la Someș Delivery 2017 BTLT: Reactivarea patrimoniului: provocări și beneficii @ CNDB OPEN CALL CAPITOL DESIGN Winner: Acme Industries – Y OPEN CALL DESIGN – Shape the future of CAPITOL despre feeder.ro și regenerare urbană prin artă – un interviu IQads cu Save or Cancel Cinema / Teatrul de vară CAPITOL 2017-2018 Capitol Cinema / Summer Theatre history and future 1912 – 2020 41 de foste și actuale cinematografe în București 38 de teatre din București 22 de clădiri reabilitate care pun în valoare patrimoniul din România