Sari la conținut

Un interviu IQads cu Save or Cancel despre CAPITOL și feeder.ro

2016 #Fluid _ Aural eye @ CAPITOL 0

Fotografie © Save or Cancel, Petre Ghiocel / 2016 #Fluid & Aural eye @ CAPITOL

despre artă în folosul patrimoniului și feeder.ro – un interviu IQads cu Save or Cancel

Ne-am bucurat să povestim împreună cu IQads despre Cinema / Teatrul de vară CAPITOL și alte proiecte dragi, într-un interviu pe care îl puteți citi integral aici.

“[…] Cristian Vasile (sau Igu, fondator) spunea că feeder.ro își închide activitatea. Andrei și Cristina s-au băgat în seamă și au preluat activitatea platformei, dezvoltând noi direcții editoriale, între care și feeder insider și feeder sound.

Cumva, proiect mișto la proiect mișto trage, iar până acum, Save or Cancel a reușit să:
– reîmprospăteze Teatrul de vară Capitol și să pună un reflector deasupra lui, prin intermediul a 6 evenimente, la care au participat artiști precum: Pisica PătratăEarToBucharest#FLUIDAural Eye ș.a.
– să se alăture grupului de inițiativă pentru înființarea Parcului Natural Văcăreşti, un fost lac de acumulare din perioada comunistă, actual ecosistem de 183 de ha, în care își fac veacul 94 de specii de păsări, 4 de vidre și cate un metru pătrat de spațiu verde pentru fiecare bucureștean.
– să mai înceapă un proiect de regenerare, la care sunt invitați muraliști și grafferi să anime locația Lente, din Dionisie Lupu 78.

Acum, Save or Cancel revine la Teatrul de Vară Capitol.”

1928 Cinema / Teatrul de vară Capitol, bd. Elisabeta // gif animat de Ana Dămoc © Save or Cancel

Exit mobile version